GENTING TRIP #4 : RUMAH HANTU

/
6 Comments
3-4 NOVEMBER 2012
AWANA, GENTING HIGHLANDS

Ok,sekarang sudah berada di rumah panjang,  Awana Genting Longhouse. Nak tahu ada apa? Jeng jeng jeng....


Masih ingat entri dulu pasal Horror Spirit? Nampaknya, keinginan nak try tengok rumah hantu sudah pun tercapai.Seriau jugak tengok benda-benda camni. Nak tau apa yang ada? Jom layan......


HOSPITAL HALL-WAY SPIRIT

Ini dia yang dinamakan Hospital Hall-Way Spirit. Masuk dalam nih,boleh la jumpa doktor, nurse dan pesakit-pesakit. Tapi, camne ghupe nyer tuh?



Pintu masuk dah penuh dengan darah.Nasib baik time masuk masih lagi siang, cerah, takde muzik yang scary macam kat fun fair. Kalau tak mau ketar lutut-lutut.


Here we go....Kita tengok apa yang ada.. Dinasihatkan yang penakut, tidur malam mengigau, tak payah tengok,keh3.








Amacam? Ada bran nak masuk kalau hall gelap-gelita, tambah pulak dengan sound? Grrrrrrrrrrrr! Masalahnya, hall seram ni betul-betul berhadapan dengan bilik yang bakal kami tidur,LOL. Apapun,layan je.


Lupakan mood seram seketika, jom siap-siap.Kita ada outdoor activity jap lagi. Dengar kata, best. Apakah? Seronok jugak beraktiviti di tanah tinggi, sejuk dan nyaman je rasa :) Tunggu dan lihat je lah nanti.......


Notakaki : Lek ah, baru 4 episod kot. Ada lagi 6 episod. Blog aku dah jadi macam sinetron dah ni,haha




You may also like

6 comments:

  1. cik ayu:
    memang tak seram pun
    sebab siang hari


    ReplyDelete
  2. semoga berkekalan jodohnya...jom semarak cinta di Galeri Malam Pertama Cameron Highlands hanya di MARDI Station CH

    ReplyDelete
  3. ketikketok:
    amboin, saya kawen pun belum dah datang promote sini, keh3

    ReplyDelete
  4. google cerita hantu. klik.. baca pastu tu member punya cerita :P

    ReplyDelete
  5. Macikz Konah:
    haha, masuk sini sebab jumpa kat google page ke? adoyai

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...