GENTING ON ANDROID NOW!

/
0 Comments

Allop

Apa khabar adik kakak abang pakcik makcik atuk dan nenek? Harap sihat-sihat saja di samping insan yang tersayang.

Ok, just wanna give some info about new apps on Android. Wow, speaking you. Terkehel jari-jari yang menaip.

Go straight to the topic, no corner corner ye.
It's all about Genting on Android.
Memang kemaruk nak pi Genting Highland betul la aku nih.
Harap-harap dapat tiket free ye Resort World Genting!

Dunia di hujung jari. Semua info/promosi dan apa jua maklumat mengenai Genting Highland kini hanya di telefon pintar anda, sepintar anda!

All this and more will be possible from 10 September 2012 onwards! 

GENTING ON ANDROID!  

Please download Genting Android App from the Google Play!

Apa tunggu lagi? Download lah sekarang terutama kepada sesiapa yang berhajat nak buat trip ke Genting Highland


Apa yang menarik?

Macam-macam ada. Dari promosi semasa, hotel/penginapan, theme park, restoran hinggalah ke events/shows. Macam-macam ada. Semuanya hanya di hujung jari anda. Touch the scree only  maaa

Ini untuk info pasal Theme Park. Semua info ada kat sini, tak kira Outdoor, Indoor, Video Games Park, Water Park mahupun Signature Attractions.


Tak tau ada apa untuk Outdoor Theme Park? Boleh cek kat sini, pilihlah yang mana rasa berkenan. Tengok gambar Corkscrew dah boleh rasa geli-geli dalam perut,lol. Ada berani ke nak naik?

This one pulak for Indoor Theme Park. Macam-macam ada, tapi dalam bangunan je lah.Flying dragon pernah cuba naik dulu, sakit pinggang jugak duk main pusing kanan pusing kiri.

Signature Attractions nampak macam menarik. Tambah-tambah ada SnowWorld yang baru dibuka. Sky venture pun tak kurang hebatnya. Sape nak jadi macam Syed Muzzaphar, kena datang main sini dulu lah,keh3

Plan pelancongan anda dengan bijak. Pilih tarikh yang ada shows/event yang menarik, tu pun kalau berminat nak tengoklah, macam Superstars of Magic 2. Semua tarikh untuk events yang akan berlangsung semua tertulis kat situ. Cekidout


Tak nak pergi balik hari? Nak stay satu malam? Pun boleyyy. Book bilik hotel siap-siap. Cari je kat sini, yang berpatutan ada, yang eksklusif pun ada.

Bab makanan memang kena spend sikit la kalau pergi lama-lama. KFC, McD dan restoran-restoran lain semuanya harga tak sama seperti biasa ye, Tax yang dikenakan lebih tinggi, maka harganya lebih mahal. Nak makan sedap-sedap, macam-macam restoran ada. Bergantung kepada keinginan dan kemampuan.


Malas nak tengok satu-satu? Cek je highlight. Semua updates ada kat situ.


GENTING ON ANDROID FEATURES

Key Highlights
Find out who will be performing at Resorts World Genting, upcoming signature activities at our Resort, and view all the attractive packages we offer to our members and guests.
My Account
Check your membership profile on Genting and WorldCard Points, card and points expiry dates, and other relevant information in one consolidated view.
My Planner
Our recommended itinerary planning tool provides useful tips for visitors to our Resort.
Other features
You will be able to obtain information about our Hotels, Dining, Theme Park, Shows & Event, Getting There and follow the latest promotions and discussions on Resort World Genting’s Social sites. Our short text-based ticker tool delivers the next fun event and ad-hoc news right to the palm of your hand.


Sekian saja sesi bedah siasat new app on Android about Genting.

Semoga bermanfaat kepada semua pelancong yang ingin melancong ke Genting Highland.

Selamat melancong!



You may also like

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...