ASIAN WAVE 2012 : SHILA AMZAH

/
4 Comments

Tahniah Shila Amzah kerana telah memenangi Asian Wave 2012 di Shanghai.

Sekarang ni, baru tahu kenapa dia yang wakil Malaysia.

Maybe, one of the reason dia tahu berbahasa Mandarin.

The main reason, for sure because of her vocal and talent!
 

Jom layan kesemua performance Shila Amzah di Asian Wave 2012.

Layan......




Ni kesemua lagu yang dinyayikan oleh Shila Amzah sepanjang Asian Wave 2012

Set fire to the rain

Forever Love

Gemilang

Grenade

征服-那英

Lagu last tu tak tau tajuk apa, dok pehe ambo

 
notakaki : Torbaiklah Shila Amzah... Lagu Melayu boleh, English boleh, Mandarin pun boleh. Fuh, memang layak pun digelar juara... Vocal dia pun unik, tang vibrate tu yang best. Lain dari yang lain...Kami, selaku rakyat Malaysia bangga dengan anda. Semoga terus sukses dalam kerjaya yang diceburi. Enjoy tengok video ni, tapi kuciwa sebab takde subtitle.. Aish
 


You may also like

4 comments:

  1. bab suara mmg aku setuju... vokal dia unik..

    pena, jgn lupa http://www.padinno.com/2012/09/duit-raya-padinno.html

    ReplyDelete
  2. padin:
    bro, thanks
    dah dapat pun duit raya tuh
    pantas dan cekap betul lah
    besok lusa, boleh pi makan burger samurai kat mcD,haha

    ReplyDelete
  3. dill:
    suara lunak merdu kan?
    skang da pakai tudung, lagi lah cantik :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...