GENAP SEMINGGU

/
8 Comments
Housemate baru, kih3

Dah genap seminggu "housemate" baru masuk rumah. Tak lah boring sangat bila ada masa lapang.Melangho depan laptop, menganga depan twitter, facebook dan blog la keje. Lagipun, dah lama tak update blog nih.Gian nak update macam dulu-dulu. Lagi-lagi, ada buffered earning sekarang, 4 ketul pulak tuh. Time tak aktif ni la dia nak menenggek kat sini.


Huh, macam kekok naik taip kat sini. Layan kan aja, semakin lama dibiarkan, semakin berkulat dan bersawang. Dah takde alasan tak update, internet dah ada. Ayuhlah mengarut di sini lagi. Dah lama tak bersembang dengan rakan-rakan blogger kat sini. Masih ada kah yang setia membaca? Hermmmm. Apapun, cukup kat sini je lah buat pembuka bicara. Jadi lah tu sebagai kick start. Dah panas nanti, 2 entri sehari pun tak tau kan? Keh3. Akhir kata, salam bertemu kembali kepada semua rakan-rakan blogger dan kawan-kawan sekalian.


p/s : nama pun penaberkala, memang berkala betul lah musim blogging. Time tak update,senyap-sunyi, time gila datang, memang tak senang duduk kalau tak update.


You may also like

8 comments:

  1. mesti ada peminat yang rindu penaberkala

    ReplyDelete
  2. amirah:
    aih, mana ada peminat-peminat nih
    lama betul tak bertandang ke blog cik mirah
    pekabo?

    ReplyDelete
  3. beliamuda:
    tu lah, baru ada chance nk update blog,haha
    tq unifi

    ReplyDelete
  4. amirah:
    mana ada cik mirah oii
    lama tak bukak blog, tu la lama tak jenguk

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...