MUKA-MUKA YANG MASUK MHI LIVE IN UTP

/
6 Comments

Cuba tengok, siapa yang kena.....

Mana tau, ada muka member-member korang ke, takpun muka korang sendiri

Tapi, maaflah. Gambar tak clear sangat. Mungkin, hilang sikit kekacakan atau kecantikan korang,haha


Tu dia, vice chancellor UTP

Interview dengan ketua Sanggar Kirana, team Gamelan UTP

Oooo, Syazwan Sabri nama dia. Cayalah bro...

Timbalan naib chancellor, HEP UTP Tuan Haji MNR
Seorang yang sporting. Gambar aku dan Dr Sheikh Muszaphar kat sini dulu,dia yang tolong snap

Video bingkisan semasa MHI

Bro, perasan tak kamera duk zoom tuh?

Amboi, kusyuk betul cik adik dengar lecture. Sejuk hati mak ayah tengok

Bob dan Apis di kaunter finance pun ada? 
Bayar hutang ke bro?

Persembahan tarian baba dan nyonya

Perghhh Basharul, kusyuk betul tengok awek-awek duk menari

Aku nampak kelibat Harvin Kaur. Duk sembang apa tuh dengan Dr Balbir?
Eh la, Ida Amira dan Yuyue pun ada,haha

Sesi interview dengan penari UPAG

Fasih betul cik kak kita speaking

Baru balik dari Korea, ni live on TV3 pulak? Mantap habis

Sape-sape yang tak tau lagi, inilah dia Timbalan Naib Chancellor, Penyelidikan dan Inovasi

Ce tengok, kali ni sape pulak yang kena zoom

Macam kenal je sape ni. Budak batch JAN 07 jugak rasanya

Tu dia, siap posing peace lagi

Lama betul kamera zoom kat sini

Persembahan daripada kumpulan silat cekak UTP

Interview dengan pesilat UTP

Orang kat belakang tu senyum lebar nampak

Tu dia, sorang-sorang kena interview

Projek pelajar sekolah sempena Academic and Research Exhibition (ACADREX) di UTP

Kagum tengok projek kompas untuk tentukan kiblat bagi orang buta

Projek : Buat kertas guna hampas tebu

Adik-adik sekolah rendah dari Kedah
Buat kertas guna pokok kelapa sawit

Again, akak posing peace depan kamera

Projek : Penapis kotoran air dalam longkang

Eh, Harvin lagi...

Yuyue dapat call cakap muka masuk tv ke tuh? haha

Syafy dan Ijat pun ada rupanya

Nampak kelibat Encik Mat IRC kat belakang tuh

Kawan-kawan CJ7, cuba cari abang yang print PFD dan P&ID kita kat belakang tuh

Tengok brother tuh, siap angkat peace sambil buat calling lagi

Persembahan tarian oleh UPAG

Salah sorang ahli CJ7, Fazly duk kusyuk bersilat dan berjoget

Uishhhh, siap panjat-panjat tuuuu

Fazly, mintak sign,haha

Tamat siaran lintas langsung MHI dari UTP
Rupanya ada jugak kelibat Hanifi aka beliamuda dan Safwan Diah

Persembahan penutup

Alunan muzik gamelan dari kumpulan Sanggar Kirana
perform siap menari-nari langi sambil ketuk


notakaki : nasib baik aku tak pergi, kalau tak konpem pecah kamera tv3,lol. Apapun, maaf kepada semua pemilik wajah di atas. Entri ini hanyalah sekadar suka-suka. Tahniah kerana muka anda sudah masuk TV3. Konfirm bangga mak ayah dan orang-orang kampung. Simpanlah gambar masing-masing buat kenangan.Nak letak dalam resume pun boleh,hak3. Boleh ke? Takpun profile picture fb..


Untuk gambar-gambar high quality, buleh usha-usha sini 


You may also like

6 comments:

  1. apasal ko tak masuk..damn!baru nak mintak sign..

    ReplyDelete
  2. ak rasa budak2 dlm lecture hall tu,da dibagitau ada recording..mustahil semua student perform bagai fokus tulis nota..punya baik muka sorang2!!hahaha

    da 5tahun aku dok sini,tak penah jumpa stuasi perform cmtu..hahahha..

    (jeles tak masuk tb..keh3..)

    ReplyDelete
  3. bakpo demo tak masuk tv jugok? ko puah doh masuk tv??

    ReplyDelete
  4. cimOt:
    malas nak pergi
    ak tak masuk tv pun, ko nak sign boleh je,haha

    ReplyDelete
  5. Amin Baek:
    tu pasal, kusyuk abes
    macam tak perasan ada kamera duk intai,haha

    tu la min, nape tak pergi CH arituh
    klu tak, masuk gak aku rasa

    ReplyDelete
  6. Wan Pai:
    kawe tok rajin lagi masuk tv
    tak sampai seru lagi,hak3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...