KONVOKESYEN KE-11 UTP

/
14 Comments
CONVOFAIR 2011



Bergambar dengan classmates
Alif - Hamzah (President MPP) - Nuar - Aming - Faris (Project Manager Convofair 2011) - Jahar


Guano muka serious?

MAJLIS KONVOKESYEN KE-11 UNIVERSITI TEKNOLOGI PETRONAS 2011

Ramai betul ahli keluarga di amphiteater



Macam mana Aiman Nawwar (Ex-MRSM Jeli) boleh ada kat sini? Jeng jeng jeng, kantoi!

 Dalam ribu-riban orang yang konvo, ni orang first yang aku jumpa : Half


Rudy, kenalan masa IRC Carnival 2010

Family Rifdi, senior FIRC selaku vice president masa tahun 2008/2009

Orang kuat team gamelan UTP, Sanggar Kirana

Ore Qlate kito, Faisal. Kenal masa program JAYA

Amad dan Abi Aiman. Dua-dua kenal dalam FIRC.
Amad, head ANT dan Abi President FIRC
Abi Aiman ni lah pemilik blog tenangsudey


 Senior sejak dari sekolah menengah, MRSM Jeli
Masuk UTP pun, jadi senior jugak
Congratz bro Haidzir


Zuhair and da gang

 Zuhair dan Anis Akmal
bizi molek mok cik anis kemal kito, ambek gambar pun sambil duk layan call


 On the way balik, jumpa kak Izati dan famili
Project Manager IRC Carnival, kenal dalam FIRC jugak


Cari Sariy Syazwan tak jumpa-jumpa nak bergambar lepas konvo
Bizi molek manager, tapi sempat juga keluar makan sebelah malam


Apapun, tahniah sekali lagi kepada semua kawan-kawan, abang-abang dan kakak-kakak yang konvo.
Yang takde gambar kat sini bukan tak macho, tak ayu, cuma tak jumpa je. Baru tau, susah jugak nak cari orang hidup ni. 

All the best for your future undertakings!


notakaki: Tiba-tiba terfikir, sape la yang akan datang, tolong ambik gambar, bagi bunga time convo aku nanti. Owh, tak sabar rasanya nak convo. Doakan segalanya dipermudahkan ye. Semoga semester terakhir ini dapat ditempuhi dengan jayanya, amin. Tak sabar nak kerja, nak convo, dan ....................


You may also like

14 comments:

  1. so jealous tengok orang dah graduate ni. ni dah tua, tarikh graduate pun tak tahu bila lagi ni.

    ReplyDelete
  2. terkenang2 zaman aku konvo tahun lepas dulu....

    ReplyDelete
  3. Faris Al-Muhandisu:
    cepat sungguh isi tempat kosong
    tu jawapan demo ko boh? haha
    kawe tunggu kad undangan je lah pahni

    ReplyDelete
  4. NHAR:
    agak la,best je tengok orang dah convo
    xpe, dia suruh duk lama-lama lagi kat US tuh

    ReplyDelete
  5. beautiful_rose:
    best la da merasa convo
    konpem rasa lega habis kan bila abis belajar

    ReplyDelete
  6. makan ngan manager sedap kali tuh. heehe

    ReplyDelete
  7. hahaha... maapla bosss... bizi sngoti...

    ReplyDelete
  8. oh lame x komen..ntah la nua, ntah sape nk bg bunga utk kite.ak rase for sure aku beli sendiri je nnt..haha -_-

    ReplyDelete
  9. tahniah2 kepada yang berjaya konvo =)

    ReplyDelete
  10. TenangSudey:
    tu pasal
    meraikan orang konvo

    ReplyDelete
  11. Anonymous:
    anis kemal memang seorang yg bizi
    no problem,haha

    ReplyDelete
  12. ELf:
    malu kokram nak beli sendri,haha
    aku beli ko mu, mu beli ko aku la rumate,LOL

    ReplyDelete
  13. Mohamadazhan.com:
    Semoga mereka berjaya dalam kerjaya masing2, amin :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...