RAMADHAN TERAKHIR BERGELAR "STUDENT"

/
10 Comments

Ramadhan 2011 (1432H)

InsyaAllah Ramadhan kali ni adalah Ramadhan terakhir aku bergelar "student"
Tahun depan, doa-doa lah biar aku dah kerja sebelum Ramadhan akan datang menjelma.
Mungkin Ramadhan kali ini, Ramadhan terakhir kawan-kawan aku bergelar "bujang" sebab lepas ni ramai yang dah nak naik pangkat "kawen",hoho
Aku? Belum lagi, lekluuu.


Di kesempatan yang ada, kebetulan cuti awal sebelum raya, sempat juga berjumpa member-member lama sekolah menangah (MRSM Jeli) untuk berbuka bersama di Restoran D'Mina, Pengkalan Chepa.


Terima kasih kepada organizer, saudara Imi sebab menjayakan program yang dirancang.
20 orang yang hadir, rasanya cukup memeriahkan majlis.
Bukan selalu dapat berbuka puasa bersama-sama, ye dok?


Bismillahirrahmanirrahim
Piji, Amir, Jak, Seni
Jauh puok demo duduk, kecik jah la gambar
Saudara Azizul Abblah, tauke akok pasir mas. Terima kasih boh, dapat jugak try akok sedap.
Mc Lin, Gjah dan Fifiey Sofia duk raleks membuaya
Dari kiri : Imi (organizer), Pok Jatt (engineer doh ni leni), Amir Husaini
Make colek ayam di Cherang
Yakboktam, buat malu-malu kucing pulok puok dio



Apapun, kepada yang tak dapat join tak mengapa. Lain kali kita jumpa lagi.
Terima kasih kepada semua yang hadir.
Raya ni, jemput semua pakat mari rumah ambo.


Nota kaki : Terima kasih pok jatt, blanjo bukok pose. Selamat menempuhi alam berkerjaya bergelar "engineer"


You may also like

10 comments:

  1. pokjak blenaja??? cisss.. kedekut xblanjo aku pon

    ReplyDelete
  2. aiseh,tien pon ado.

    eh,selamat hari raya:)

    ReplyDelete
  3. berbuka puasa ramai-ramai dengan kawan lama memang seronok.tapi sekarang aku tak mungkin dapat merasai pengalaman itu lagi.bila mana semua kawan lama seakan mula hilang dan menyepi.....

    ReplyDelete
  4. D,Mina?? dekat je ngan my rumah...
    selamat hari raya aidilfitri..

    ReplyDelete
  5. Norhafiza Yusoff:
    dia blanja hok gi skali ngan dio jah,haha
    mu claim smula ngan dio,lol

    ReplyDelete
  6. tieykah:
    selamat hari raya tieykah
    tien mesti ada bab-bab makan,hak3

    ReplyDelete
  7. dill:
    salam aidilfiri jugak buat dill sekeluarga

    ReplyDelete
  8. Pembunuh Tanpa Bayang:
    alhamdulillah, taun ni diberi kesempatan dan peluang utk berbuka bersama

    ReplyDelete
  9. HaiDa HiDa:
    aah, dekat D'Mina
    lorh, dekat dengan rumah ke?
    klu tau dh singgah rumah haida sekali,haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...