SELAMAT PENGANTIN BARU : SHUHADA OMAR

/
4 Comments
Cuti sekolah...Kenduri kahwin...
Kenduri kahwin...Cuti sekolah
Cuti sekolah dan kenduri kahwin memang tak dapat dipisahkan
Ye lah, time cuti la mudah nak berkumpul anak-beranak
Tak kira jauh mahupun dekat
Apapun,
Selamat pengantin baru kepada semua yang mendirikan masjid dan melangsungkan perkahwinan!
Begitu juga kepada bakal-bakal pangantin
Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat
Amin...


30 Mei 2011

Tanggal 30 Mei 2011, telah berlangsungnya perkahwinan member aku time sekolah menengah dulu-dulu. Kenal time lower form (form 1-form 3). Bulan lepas dapat perkhabaran di facebook yang beliau akan berkahwin. Dan 30 Mei 2011 sudahpun berlalu dan menjadi detik bersejarah baginya.


Tak sempat ke majlis kenduri, dapat tengok gambar pun jadi lah.


Di kesempatan ini, aku ucapkan Selamat Pengantin Baru. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.
Amin


Sebelah kanan dan kiri pengantin tu bila lagi majlisnya?



Dari jauh, aku mampu senyum je lah tengok gambar member-member meraikan hari bahagia kawan lama. Tunmpang gembira sekaki. Ni antara kawan-kawan yang sedang bercuti dan sempat ke majlis perkahwinan Shuhada Omar.


Member-member yang turut memeriahkan majlis perkahwinan Shuhada Omar


Dari kiri (belakang) : Pok Jatt, Piju, Shud, Limi, Tien, Nino
Dari kiri (depan) : Imi, Nije, Amir, Gjoe, Pok Loh


Dan dengar kata, ada lagi satu majlis perkahwinan yang bakal berlangsung pada 3 June 2011 nanti. Juga kawan sekolah menengah di MRSM Jeli dari form 1 - form 5 iaitu Raja Fitriyani. Lagi sekali, tak dapat nak hadiri majlis kahwin member, melepas lagi sekali jawabnya nak makan nasi minyak member kahwin.


Apapun,
kepada yang dah plan nak bertunang mahupun berkahwin, hulur-hulurkanlah khabar berita.
Kalau takde aral melintang, boleh la join.
Member perempuan dah 2 orang yang kahwin, member lelaki bila lagi?
Kedudukan terkini : 2-0, lol

Agak-agak, Halimi Halim dan Nuril Aslina bila tuh nak naik pelamin? haha
Kami tunggu kad undangan je nih


Kredit foto : Facebook Atin Marzuki
Cerita kawan pengantin : Tieykah


end note : Untuk semua kawan-kawan MRSM Jeli, selamat beraktiviti. Uish, meriah sakan puak demo beraktiviti loni. BBQ, Futsal, bekwoh, macam-macam bunyinya. Kepada yang bercuti, selamat bercuti. Kepada yang dah habis belajar, selamat mencari kerja dan selamat bekerja. Kepada Wan Aathena, dengar kata dah dapat kerja, good luck and all the best for your career. Datang konvo jangan lupa roger aku.


we will end this chapter soon, MAY. Continue our writing for the next chapter, JUNE!



You may also like

4 comments:

  1. Hehe.Pahni turn Limie ngn Nuril la plop.:)

    ReplyDelete
  2. tieykah:
    tu pasal, tunggu kad jemputan jah ni demo dua tuh,haha

    ReplyDelete
  3. Hans:
    ak lepas dapat kerja dl la bro, skang blaja pun tak abis lg
    ko tu bila? dengar dah abis blaja
    jgn lupa jemput aku nanti

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...