JOM BALIK KAMPONG! CUTI SAMPAI TAUN DEPAN

/
30 Comments
Mood balik kampong kini kembali


Today is the last day in PENANG untuk tahun ni
Selamat tinggal Penang
Sayu la plak nak tinggal PENANG
Tapi tak apa, tahun depan jumpa lagi
Masih berbaki 14 hari bersamaan 2 minggu untuk bertapa di pulau ini next year


Ceit, bunyi macam lama
Tahun depan tuh
Padahal seminggu je cuti
Apapun, selamat bercuti kepada semua yang bercuti
Kepada kawan-kawan yang tak bercuti, jangan sedih-sedih
Jangan mogok lapar plak weh semata-mata mau cuti,haha


Balik kampung maksudnya susah la nak online
Tak senang duduk la sekali ni tak leh update blog
Konklusi,
Selamat tinggal FACEBOOK
Selamat tinggal TWITTER
Selamat tinggal FORMSPRING
Selamat tinggal BLOG
Tak dapat la nak update hari-hari macam sekarang
Ada masa, ruang dan peluang boleh la jenguk nanti


To all my friends, HAPPY HOLIDAY!
Especially to all readers, VISIBLE VOICE dan rakan-rakan bloggerku sayang
HAPPY NEW YEAR 2011


Ni balik kampung seminggu ke pindah rumah?

Aihh, camne nak bawak barang banyak-banyak ni. Cramp habis la kakitangan jap lagi. Cuti seminggu bagaikan cuti setaun,haha. Okla, abis intern next year tak payah punggah barang banyak-banyak buat balik. Kan sonang!


Doakan perjalanan pulangku selamat. Untuk orang-orang Penang, jumpa lagi tahun depan. Banyak lagi tempat nak kena jelajah next year.


Jam menunjukkan pukul 715malam, sudah lewat. Mau berangkat ke stesen bus.
Pergi dulu, Assalamualaikum!


You may also like

30 comments:

  1. baru nak cuti?
    aku plak baru nak habis cuti
    hahahaha

    P/S : Tolong Belikan Topup! Penting Nih!

    ReplyDelete
  2. sama la aku ngan Hans. sobs3. Cuti dah nak habis. sedih aku rasa.

    ReplyDelete
  3. Aku pun cuti sampai tahun depan.. 31.12.2010 cuti sampai 1.1.2011. 2 hari je cuti..ha3. Zalim woo bos haku..hu3

    ReplyDelete
  4. haha, macam nak balik dari toronto (real one).

    ReplyDelete
  5. good luck bro..
    jumpa lagi lain tahun..hehe
    harap begumbira selalu..

    ReplyDelete
  6. ha bygknlah mcmmane luggages sis sekeluarga ni...tihihi...
    slmt bercuti !

    ReplyDelete
  7. hehee aku cuti dulu, pena. keh3.. selamat bercuti...

    ReplyDelete
  8. hans:
    yup, baru start cuti
    tu susah nk update blog
    slamat menghabiskan cuti bro

    ReplyDelete
  9. A.D.A.M.:
    xelok cuti lama-lama
    beku otak nanti
    kasik can kat ak plak bercuti,haha

    ReplyDelete
  10. deCrewz:
    perghh, lama gila cuti,hak3
    setaun tuh
    xpe, kerja banyak masyuk pun banyak, lek3

    ReplyDelete
  11. tirah:
    jangan main-main, ni buka setakat TORONTO
    ni oversea kot, PEARL ISLAND,haha

    ReplyDelete
  12. hah?tu stok blk kg smgu ko?sy blk smgu ngn sbjik bagpack jer.hehe

    ReplyDelete
  13. LiFe KaMi:
    insyaAllah, panjang umur jumpa lg taun depan kat blog,haha

    ReplyDelete
  14. Ummi Hanie:
    tq, slamat bercuti gak
    tu pasal, klu dah berfamili lg la byk barang yg nak kena bawa balik,haha

    ReplyDelete
  15. padin:
    ni pun seb baik shutdown, blh gak cuti bro,haha
    selamat bercuti

    ReplyDelete
  16. Semarak Api:
    haha, tu bukan brg utk cuti sminggu laa
    tu brg2 yg bawa balik sikit2 sebelum habis praktikal 14jan nnt
    persediaan awal utk cabut dari pulau

    ReplyDelete
  17. Eh.. Eh.. Entry 24 Dicember.. Ni online kat mane ni? Hehehe.. Mcm polis lak tanye.. :p

    Selamat bercuti.. ;)

    ReplyDelete
  18. alamak, org baru ja balik tanjung malim..huhu..

    hepi holiday ya.

    ReplyDelete
  19. pena
    nak minta tolong ko vote aku nih
    aku paksa rela ko vote
    xmau vote pun kena vote juga
    heehehehe

    P/S : Tolong Vote Saya Sebab Saya Nak Menang Buku Nih! (^_^)Y

    ReplyDelete
  20. hans:
    aku pun esok dh abis cuti, adeiii
    apepun, slamat meneruskan perjuangan

    dh vote, all the best!

    ReplyDelete
  21. siapa nak tahu pemenang kontest saya, sila datang kemari ya, hehe selamat tahun baru :)

    ReplyDelete
  22. FarhanaDr:
    haha, ni pun online guna berukband
    nk bukak kotak komen pun berjam-jam
    sahkan nak update blog,haha
    nasib la badan,org kampong

    ReplyDelete
  23. komen kat sini

    http://ainzulaikhas.blogspot.com/2011/01/pemenang-contest-cerpen-sesedap-rasa.html

    ReplyDelete
  24. amirah:
    haha, selamat teruskan perjuangan
    happy new year

    ReplyDelete
  25. cik.shabah:
    tenkiu cik shabah
    dh abis pun cuti

    ReplyDelete
  26. Ain Zulaikha:
    terima kasih ain utk keputusan kontest
    haha, rezeki taun baru
    percubaan pertama yg agak berjaya
    makin bersemangat utk terus menulis

    ReplyDelete
  27. cam lame sangat jer cutinye.. haha

    ReplyDelete
  28. Cik Su:
    lama kot seminggu
    taun ni, cuti paling lama pun seminggu,haha
    aish, xde dh cuti semester berbulan-bulan,sigh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...