TAK SIHAT, PERLUKAN DOKTOR

/
12 Comments
Ape kes ni, macam pelik je rasa

Dulu lain, skang lain

Dulu hitam, skang dah putih

Dulu cepat, sekang semakin lembap

Dulu yang tuh duk di sebelah je, kenapa sekarang dah duk kat bawah



Kenapa oh kenapa

Kenapa jadi begini


Mungkin inikah yang dinamakan blog ini sedang tak sihat sekarang?

Semakin berumur la kot, baru setahun lebih dah start menunjukkan simptom-simptom tidak sihat


Sape terer camne nk adjust balik yg chatbox dan segala macam kat bawah tuh jadi kat tepi balik?

Dahlah template tertukar tanpa rela, tertekan warna putih plak dah

Sudah tiada yang hitam gaya, mutu, keunggulan itu.

Nak bukak blog pun sudah malas, adeiiii

Ke mana hilangnya semangat?

Mungkinkah tuannya pun tak sihat macam blognya?

Semoga semangat itu datang kembali



Mungkin sempena menjalani kehidupan baru di Bayan Baru dengan meninggalkan Kota Bharu dengan pengalaman baru menjadikan blog ini berwajah baru?


Dalam proses menjalani kehidupan baru:

EPISOD KEHIDUPAN
Selongkar kisah di sebalik 159 episod


::soseh-soseh::
hidup berumah sewa adalah peluang terbaik untuk bersiap-sedia untuk berumahtangga
belajar apa yang perlu, ubah apa yang patut
mencari kesenangan di celah-celah kepayahan


You may also like

12 comments:

  1. eh xsuka putih ka..huhu
    sy pon xpndai adjust semua2 tu...tu psl blog sndiri pon tgkap muat aja..


    to visible voice, semoga cpt smbuh..hehe

    ReplyDelete
  2. nifi a.k.a beliamuda:
    okla kot, ni pun tersalah klik,haha
    msh sygkan yg lama,adeiii

    ReplyDelete
  3. amirah:
    suka gak putih
    blog awk xpe tangkap muat je, tp isi mantap di dalamnya

    aah, smoga cpt sembuh la ye,haha

    ReplyDelete
  4. ok gak ape..
    nice la white n blue, positive colour.. :p

    tapi tadi terkejut gak masa bukak blog ni, sampai check balik alamat web..haha~

    ReplyDelete
  5. norashikin rahmat:
    Apa, igt salah blog ka?
    apepun, okla buat masa ini

    ReplyDelete
  6. lame x hinggap..aish..sudah beruban ke blog ni sampai jadi wane putih?

    ReplyDelete
  7. ELf:
    blog berubah seperti tuannya kot,waka waka
    igt dh tak jumpa jalan dh nk mari sini,hak3

    story sket sal kerteh. mananya

    ReplyDelete
  8. salam penaberkala !

    sorry lama sis xnyinggah cni

    uikss..xsihat ka...moga2 cpt ok balik yer...

    erm ok je sis tgk layuout putih ni tp ati suke yg itam ye?

    hurm nk sis editkan ke?
    ececeh...mcm le byk sgt masa...:p

    ReplyDelete
  9. Ummi Hanie:
    wsalam sis hanie
    sy pun lama dh tak jenguk sana
    jap lg kot, tenet dh stabil ni

    alhamdulillah, dh kembali sihat

    nk tolong editkan ke? haha
    buleh jugak
    nk edit camne ye nk suruh shoutbox kat bawah tuh jadi kat sbelah tepi balik?

    ReplyDelete
  10. kalau sis , guna method edit html tu . sng sikit . jimat masa pun ye .
    ke...nak template lain terus?

    ReplyDelete
  11. Ummi Hanie:
    guna html tak pandai,susah kot nk coding2
    try dah tukar, tapi tak dpt
    give up dah,haha

    dah ler lama loading,adoii
    dh obesiti ke blog ni?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...