CONTESTO de LOUR

/
15 Comments
Contest ke-3 untuk tahun ini selepas TOP COMMENTER CONTEST dan CANDID PHOTO CONTEST

Perkenalkan CONTESTO de LOUR. Untuk maklumat lanjut, sila klik picture yang cute kat bawah nih?

amacam, nak join? klik lah aku, meow2


HADIAH LUMAYAN MENANTI ANDA!

1st .:topup rm 50
2nd :topup rm 30
3rd :topup rm 20
saguhati : topup rm 10 (5 orang)

Tarikh tutup penyertaan 31 Disember 2009. Syarat penyertaan sila klik di sini!

Untuk contest kali ini, satu lagi gambar dalam koleksi peribadi digeledah dan disiarkan untuk tatapan umum! Hidup berani untuk mencuba



CAPTION: Klik picture untuk penjelasan. Selamat mentafsir caption!


You may also like

15 comments:

  1. aktif sungguh bercontest..hahaha..good luck la utk yg ni..huhu

    ReplyDelete
  2. nifi a.k.a beliamuda:
    sengal ke? siket2 jek
    xleh nk serius sokmo,haha

    ReplyDelete
  3. fizranier:
    aktif?baru 3 kot
    klu ada lg inform la aku
    jom la join yg nih plak bro,cuba suka-suka

    ReplyDelete
  4. cik EPAL:
    nak topup free?
    join la cik EPAL, suka-suka
    mana tau blh menang

    ReplyDelete
  5. wah3!
    tumpang singgah jugak!
    utpian?

    ReplyDelete
  6. zaradgreat:
    yup
    thanx sudi singgah sini

    ReplyDelete
  7. moga berjaya
    aku pun join juga benda ni
    ko tau mana contest ne?

    ReplyDelete
  8. hans:ak tengok kat blog dak2 yg join candid photo contest..good luck gak utk ko!

    ReplyDelete
  9. ehem..kalau menang kn kn, ak tahu sebabnyer hahahaha

    ReplyDelete
  10. ELf:
    haha,ak pun tau
    klu kalah pun, ak tau gak sbb dia apa,hak3

    ReplyDelete
  11. cik EPAL:
    selamat mencuba cikEpal
    nnt blh topup free,blh la share2,haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...