CONTEST @ [Ekspresi] Dot Com

/
22 Comments
STICKY MODE : SCROLL DOWN FOR NEW ENTRI

MOD MELEKIT : GULUNG KE BAWAH UNTUK ENTRI BARU

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Julung-julung kalinya penaberkala menyertai contest dalam dunia blogging ini.
Pada awalnya, hati ini tertarik untuk menyertai contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL, namun memandangkan hadiah terlalu lumayan dan syarat sedikit rumit, so hasrat terbatal dengan sendirinya.
Berpegang kepada prinsip ingin mencuba, terdetik rasanya untuk join contest dan menganjurkan contest setelah hampir setahun bertapak dalam arena blogging.
Maka, dengan peluang yang ada ini, contest pertama telah disertai. Anda bagaimana?


Setelah dinilai dan dibuat tafsiran, satu-satunya contest yang agak mudah dan simple mimple, maka blog sis hanie diterjah dan diserbu tanpa segan silu, maka wujudlah entri ini sebagai pelengkap kepada syarat-syaratnya! Dia dah bising dah kat entri dia cakap aku tak cukup syarat. Untuk mengelakkan daripada disqualified, so terhasillah post ini dalam mod melekat-lekat aka sticky mode! Post terbaru menyusul di bawah entri ini, harap maklum.
Sory ye sis hanie sebab lewat post entri ni.


Untuk keterangan lanjut, sila baca syarat-syarat yang disertakan:


PETIKAN DARIPADA BLOG SIS HANIE


Ya , Ummi Hanie akhirnya menganjurkan sebuah contest buat julung2 kalinya .
Contestnya amatlah mudah .
Anda hanya perlu komen , komen dan komen sebanyak mungkin untuk merangkul kejuaraan pingat Top Commenter blog [Ekspresi] Dot Com bagi bulan Disember '09 . Mungkin juga menyambut ulangtahun kedua yg bakal menyusul Januari 2010 nanti.


Berikut ialah hadiah yg saya tawarkan ;


TEMPAT PERTAMA : RM 30 TUNAI

TEMPAT KEDUA : RM 20 TUNAI

TEMPAT KETIGA : RM10 TUNAI

TEMPAT KE-4 HINGGA 10 : SAGUHATI

contest ini bermula 1 Disember - 31 Disember jam 11.59 PM


SYARAT2 ;
  1. Follow ATAU Linkkan blog ini dgn blog anda . (pilih salah satu ye)

  2. Buat entri ringkas tentang contest ni beserta STICKY MODE .

  3. Jika nama anda tersenarai dalam senarai Top 10 Commenter tetapi anda tidak memiliki blog , maka penyertaan anda TIDAK DIKIRA . Harap maaf .

  4. Komen2 berunsur NEGATIF tidak akan diambilkira . Kritikan membina dibenarkan . Sila beri komen dengan sopan .

SEKIAN


macam ni lah, sedikit sebanyak info daripada blog sis hanie. Klu nak dapatkan maklumat lebih lanjut, sila kunjungi blog beliau!


Bagi aku, contest ni tak susah dan tak mudah. feel free to drop your comment. Apa yang menarik dalam contest ni adalah info-info dan fakta menarik di blog beliau. Tak percaya, cuba jenguk dan baca. Korek-korek kat sana konpem dapat byk ilmu. Rupa-rupanya, byk gak benda yang aku tak tahu, ,kini menjadi tahu. Niat nak menang hadiah je, skang dapat ilmu plak. Bonus la kan? huhu


KELEBIHAN MENYERTAI CONTEST ANJURAN SIS HANIE:
  • berkenalan dengan sis hanie yang pastinya
  • merebut hadiah yang ditawarkan
  • tidak lupa untuk menimba ilmu daripada entri-entri di blog beliau
  • saling berdiskusi tentang topik yang diperbincangkan
  • menambahkan ilmu pengetahuan
  • menambah kenalan dengan blogger-bloger lain

Hah amacam, mudah kan? so, apa lagi yang ditunggu, join je lah contest ni.
Tiada yuran pendaftaran dikenakan, borang penyertaan pun tak payah, just drop your comment everytime you are free! But, komen mesti berkaitan dengan entri, kalau tak beliau akan delete.


Ada minat nampak, apa lagi. Klik je kat sini
Dulu 3 orang jek yang aktif join, tapi skang dah ramai sikit. Kalau nak tersenarai dalam top 10 tak mustahil, masa masih panjang. Tak percaya tengok laporan daripada beliau, update 1 dan update 2 untuk contest nih.


Selamat mencuba dan selamat maju jaya!








You may also like

22 comments:

  1. Salam,
    akk dah terjah !
    THUMBS UP 4 diz entry
    agak lain dr yg lain..
    ermm..jgn ler puji sis leleby yer..haha..blog sis tu biase2 jer jika nak dibandingkan dgn blog2 lain..sis rase kecik jer
    tp alhmdllh sonok dgr bila semua dpt brkongsi ilmu..:)

    ReplyDelete
  2. Ummi Hanie:
    Wsalam
    thanx sis
    haha,pujian ikhlas
    teruskan perkongsian ilmu, moga bermanfaat untuk semua

    ReplyDelete
  3. haha menarik benda ni. tapi still complicated ni. perlukan kerajinan betul?

    btw, all da best for u!

    ReplyDelete
  4. YobSumo:
    aah,kena komen dgn konsisten la
    thanx bro!

    ReplyDelete
  5. ~0~:
    join saja2 je bro
    sementara ada kelapangan
    thanx singgah sini

    ReplyDelete
  6. salam....

    Tulisan tu saya sendiri bikin

    Tara copy mana mana lorrrrrr

    Terima kasih dtg melawat blog sya .

    ReplyDelete
  7. salam....

    Tulisan tu saya sendiri bikin

    Tara copy mana mana lorrrrrr

    Terima kasih dtg melawat blog sya .

    ReplyDelete
  8. saniza:
    wslm..thanx sudi singgah sini!
    good job, nice poem

    ReplyDelete
  9. bakpo aktif sgt join contest ni?

    free sgt la tu..cuti lg eh?

    ReplyDelete
  10. salam pena ,

    dah ready result mlm ni ?

    alamak!sis tgk nama pena dah tenggelam dowh..tp dun worry,sis tau pena dah komen byk2 kan?sis je xreply2 lg neyh..da abis contest baru reply insyaallah

    komen le sikit2 lagi,at least kasi ada dlm ranking yer..berita baiknya , pena sdg dan menten jadi top referrer buat masa ni :)

    ReplyDelete
  11. Ummi Hanie:
    wsalam,sis hanie
    dah ready nk tau top 10
    tu pasal,terkezut gak takde nama dlm top 10
    thanx for your info
    takpe,try komen sikit lps ni
    no 3 pun dh cukup bagus, tu pun klu dapat,hak3
    nasib baik tak bagi lagi no akaun,klu tak buat malu jek

    top referrer camne?
    dapat hadiah gak eh?

    ReplyDelete
  12. TAHNIAH penaberkala !

    ye ! anda menang 2 hadiah ! cayalahh ... tak caya gi tgk kat blog sis ok ...

    ReplyDelete
  13. oh ye !

    jangan lupe kutip award yer ! :)

    ReplyDelete
  14. Ummi Hanie:
    terima kasih sis hanie
    2 hadiah..hoh,penyertaan contest pertama yg tidak menghampakan

    ok,nnt sy kutip awar tuh,entri khas bakal menyusul tidak lama lagi

    ReplyDelete
  15. Assalamu'alaikum..Pena..Congratz!
    Pena mmg hebat!

    ReplyDelete
  16. Ieda the Rainbow Princess:
    Happy New Year 2010 sis ieda
    thanx
    congratz gak menang no 2!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...