CANDID PHOTO CONTEST

/
8 Comments
hari ini cuti sebentar, merehatkan minda dari kesibukan rutin harian
sempat juga melencong ke blog rakan-rakan
ramai blogger menyertai satu contest yang diberi nama CANDID PHOTO CONTEST
untuk keterangan lanjut, sila kunjungi blog penganjur contest tersebut!

ramai yang telah join contest ini, mungkin syaratnya terlalu mudah untuk dibuat dan tugasan yang diberi mampu menarik perhatian ramai
for sure, setiap orang mempunyai picture yg telah disnap tanpa pengetahuan diri sendiri a.k.a CANDID termasuklah diri aku sendiri

at this moment, sementara ada kelapangan, tak salah untuk aku ambil masa sekejap untuk menyertai contest ini

hasilnya, setelah pencarian dalam folder2 dari koleksi pribadi, terjumpalah beberapa picture yg tersenarai sbg CANDID PICTURE.
pemilihan dibuat dgn teliti dan rasional dicari
kerana picture yg akan dipaparkan ini bersangkut-paut dgn next entri,
so dengan berbesar hati picture yg terpilih ini inginku kongsi
sebagai penyertaan untuk contest hari ini!


CANDID PHOTO CONTEST


SYARAT PENYERTAAN
  • Mesti menjadi FOLLOWER blog penganjur
  • Tittle entri mestilah CANDID PHOTO CONTEST
  • Copy picture dari blog penganjur dan paste di dalam entri penyertaan anda serta linkkan picture tersebut ke blog penganjur
  • Upload picture candid anda (peserta) yg origonal dan bukan hak milik orang lain
  • Tinggalkan komen dan link anda sebagai tanda penyertaan di blog penganjur
  • Tarikh tutup penyertaan : 31 Disember 2009
  • Keputusan akan dumumkan pada 1 Januari 2010
SELAMAT MENCUBA!


CANDID PHOTO CONTEST

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

psst: ni second time join contest selepas contest kat blog sis hanie yg juga akan berakhir penghujung tahun ini,2009. Nak menang RM30, RM 20, RM10 atau hadiah-hadiah istimewa, bolehlah turut serta di CONTEST TOP COMMENTER



::::::::::NEXT POST : PERSEPSI::::::::::
Apakah yang anda faham tentang persepsi?
Apakah persepsi anda tentang picture di atas?



You may also like

8 comments:

  1. uhu,
    join ugop uponyo,.
    ore join gop

    ReplyDelete
  2. persepsi saya tentang gambar di atas agak berbelah bagi. saya seperti merasakan seekor buaya sedang dalam aksi membaham mangsanya.. haha..

    ~konfem aku memang contest memberikan deskripsi gambar di atas... :P

    ReplyDelete
  3. good luck!best man wins...hak hak ayat nk poyo aje..hahaa

    ReplyDelete
  4. cikTi:
    rmai gok join contest nih
    good luck cikTi

    ReplyDelete
  5. nifi a.k.a beliamuda:
    fuh,persepsi anda sungguh jahat,hak3
    apepun,persepsi yg sungguh menarik
    akan diulas utk next next entri

    ReplyDelete
  6. fizranier:
    thanx bro, ko pun sama good luck
    haha,best man win?
    cam nak rebut awek je ayat ko

    ReplyDelete
  7. hak hak rebut awek tu idok le..hahahaha

    ReplyDelete
  8. fizranier:
    haha,tak kot..ko kan dh ada
    tak yah nk rebut2 lg dah,konfem dh dapat

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...